آیت الله جوادی آملی با نام کامل عبدالله جوادی آملی یک عارف، مفسر قرآن و حدیثدان، فقیه، فیلسوف و از مراجع تقلید شیعیاناند. ایشان در سال ۱۳۱۲ هجری شمسی در شهر آمل استان مازندران در خانوادهای مذهبی و روحانی متولد شدند. ایشان در سال ۱۳۲۵ هجری شمسی یعنی از سن ۱۳ سالگی تحصیلات رسمی حوزوی خودشان را شروع کردند. پدرشان هم از شخصیتهای علمی و برجستهٔ روزگار خودش بود. علامه جوادی آملی در دوران تحصیلشان شاگرد شخصیتهایی همچون آیت الله بروجردی و امام خمینی و علامه طباطبایی بودند. ایشان سابقهٔ تدریس تقریباً ۶۰ سال علوم مختلفی مثل فلسفه و عرفان و فقه را در حوزههای قم و تهران دارند.
گوشهای از آثار و تألیفات ایشان
آثار و تألیفات ایشان فراوان است، از کتابهای مشهور ایشان تفسیر تسنیم و رحیق مختوم (شرح اسفار اربعه) است. کتاب تفسیر تسنیم نسخههای پیادهسازیشده از درسهای تفسیر ایشان است که تا تیر سال ۱۳۹۹ تعداد جلدهای این تفسیر به ۵۴ جلد رسیده است. کتاب رحیق مختوم ایشان حاصل تدریس کتاب اسفار اربعه ملاصدرا در سومین دوره است که تا ۳۰فروردین ۱۳۹۹ جلد ۳۲ آن به چاپ رسیده است.
مدیران بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در سال ۱۳۹۸ صندوق قرض الحسنهای را تشکیل دادهاند «صندوق قرض الحسنه اسراء قم» نام دارد. این صندوق با بهرهگیری از اندیشههای علامه جوادی آملی برای توسعه و ترویج سنت قرض الحسنه و رفع نیازهای مالی نخبگان علمی و اساتید و اشخاص نیازمند مرتبط تشکیل شده است. این صندوق بدون هرگونه ربا است. سقف کارمزد خدمات تا حداکثر ۴ درصد است. این صندوق تا کنون پابرجاست.
سایت آیت الله جوادی آملی
سایت رسمی آیت الله جوادی آملی به آدرس esra.ir است که با استفاده از این سایت میتوانید به تلویزیون اسراء، دفتر مرجعیت، پایگاه اطلاعرسانی بنیاد اسراء، پژوهشگاه علوم وحیانی معارج و سازمان جهانی آموزش عالی دسترسی داشته باشید؛ البته در این سایت بخش ویکی دانشنامه آزاد هم قرار داده شده است، ولی به نظر میرسد تا کنون فعال نشده است.
با مراجعه به سایت دفتر مرجعیت به نشانی javadi.esra.ir میتوانید درسهای فقه، درسهای تفسیر، درسهای اخلاق، مقالات، استفتائات و پیامهای ایشان را ببینید.
ارسال سؤال به دفتر آیت الله جوادی آملی
برای پرسیدن سؤال شرعی از دفتر ایشان میتوانید به شماره تماس 02537841841 زنگ بزنید.
سامانه پیامکی پاسخگویی به سؤالات شرعی دفتر ایشان هم 10007233 است.
اطلاعات بیشتر دربارهٔ ایشان
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شخصیت عالیقدر جهان تشیع به صفحهٔ «زندگینامه» در سایت رسمی ایشان و به سایت ویکیفقه مراجعه کنید.
شبکه های اجتماعی ایشان
طبق جستوجویهای انجامشده توسط ما ایشان صفحهای رسمی در اینستاگرام ندارند. ولی صفحات اینستاگرامی وجود دارد که غیررسمی هست و وابسته به بنیاد اسراء نیست. یکی از آن صفحات آثار ایشان را منتشر میکند و دنبالکنندگان زیاد دارد، صفحهٔ ayatollahjavadiamoli است.
اما در تلگرام کانالهای رسمی دارند که زیر معرفی میکنیم:
کانال رسمی حکیم متأله جوادی آملی متعلق به بنیاد اسراء:
تلگرام: a_javadiamoli_esra
سروش: a_javadiamoli_esra
ایتا: a_javadiamoli_esra
کانال دروس حکیم متأله جوادی آملی:
تلگرام:
esratvtelegram
سروش:
a_javadiamoli_doross
ایتا:
a_javadiamoli_doross
2 دیدگاه دربارهٔ «آیت الله جوادی آملی + سایت، آثار، شبکه های اجتماعی، معرفی مختصر»
سلام اقای جوادی
بنده همشهری شما هستم یک سوال از شما دارم اگر بتوانید پاسخ سوالم را بدین خیلی ممنون می شوم اگر فردی بتونه از اعمال گذشته شما بگه و همچنین از آینده شما و براحتی بیمار سرطانی را شفا بده و براحتی بلا را از شما دور کنه و براحتی هر بلا و بیماری را برای شما بفرسته و از کار و روزی که در آینده برایتان میاد از پیش به شما بگه و قدرت توانایی بسیار بالایی داشته باشه این فرد از نظر شما در چه جایگاهی میتونه باشه ایا شما همانند این فرد در مراجع دیده اید که بنده حقیر سعادت دیدارش را داشته باشم
سلام سید جان. مسلماً آیت الله جوادی آملی این نظر شما رو نمیخونن و اینجا پاسخ نمیدن.